Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Orion - Středisko volného času Němčice nad Hanou - listopadové akce

Orion - Středisko volného času Němčice nad Hanou - listopadové akce



Datum konání:
7.11.2017
Datum ukončení:
18.11.2017

7. a 8.11. (příští týden) OTISKOVÁ DÍLNA
Orion - Středisko volného času Němčice nad Hanou připravuje otiskovou dílnu, určenou zejména rodičům s malými dětmi. Na otiskové dílně můžete zvěčnit otisk nožek a ruček vašehé dítěte a vyrobit si tak originální dárek nebo krásnou vzpomínku. Na otiskovou dílnu, která probíhá v úterý 7. 11. nebo ve středu 8.11. je nutné se nahlásit předem v SVČ ORION.

Otisková dílna(1).jpg

7.11. LISTOPADOVÉ KERAMIKOVÁNÍ
Orion - Středisko volného času Němčice nad Hanou zve všechny tvořivce na listopadové keramikování. Zájemci o práci s keramickou hlínou si vyrobí v úterý 7.11. originální výrobek pod odborným vedením, Keramikování začíná v 18:00 hodin a je nutné se na něj nahlásit předem v SVČ ORION.

Keramika.jpg

18. 11. COUNTRY BÁL
Orion - Středisko volného času Němčice nad Hanou vás zve na 24. ročník Country bálu. Ten bude v sobotu 18.11. od 20.00 v sokolovně v Němčicích nad Hanou. Už nyní si můžete rezervovat místa k sezení a koupit lístky v předprodeji. Country bál není rozhodně jen pro milovníky kántry, na své přijdou všichni, kteří rádi tančí a dobře se baví. Pro návštěvníky Country bálu je připraveno vynikající občerstvení, velmi pestrý program a také bohatá tombola.

Country bál 2017.jpg