Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Program Muzea Komenského v Přerově na měsíc červen 2016

Program Muzea Komenského v Přerově na měsíc červen 2016



Datum konání:
7.6.2016
Datum ukončení:
30.6.2016

Dobrý den,

dovolujeme si Vám zaslat program Muzea Komenského v Přerově na měsíc červen 2016 a společně s ním i několik pozvánek na přednášky a akce.

Již 7. června od 17 hodin proběhne přednáška „Achilles a vana“, která se zaměří na zajímavosti z antické historie týkající se širšího tématu hygieny, vodovodů, kanalizace a jiných tajů tehdejšího intimního života.

17. června od 16 hodin můžete navštívit výtvarnou dílnu pro děti a hravé rodičeZvířátka v lese“, pořádanou ornitologickou stanicí, kde si můžete vyzkoušet tisk na textil. Počet míst je omezený a je třeba se předem přihlásit.

Dále Vás srdečně zveme na Folklorní festival Přerov V zámku a podzámčí, který se uskuteční ve dnech 17. a 18. června. V rámci festivalu dne 17. června ve 21 hodin proběhnou ukázky gotických a renesančních tanců v dobových kostýmech v podání Skupiny historických tanců Vere Gratia.

Dne 21. června v 17 hodin se uskuteční umělecko-historická přednáška „Koupelny a ložnice ve výtvarném umění“, která se zaměří na umění od 15. století do současnosti s tématem koupelen a ložnic.

A v neposlední řadě bychom Vás rádi pozvali na koncert Dechového orchestru Haná Přerov k ukončení školního roku, který proběhne 30. června od 15 hodin na nádvoří přerovského zámku.

 

S přáním příjemných dní

 

Mgr. Petra Holcová

asistentka ředitele Muzea Komenského v Přerově, p.o.

Plakátky zde:

přednáška Achiles a vana.jpgkoncert ZUŠ KOZÁNKA.jpg Ornis, dílna Zvířátka v lese.jpg

přednáška  koupelny a ložnice ve výtvarném umění.jpgFF_Vere Gratia.jpg Folklorní festival.jpg

+

Program MKP červen 2016.pdf