Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Kotlíkové dotace

Kotlíkové dotace



Datum konání:
19.9.2017
Datum ukončení:
30.11.2017

Olomoucký kraj plánuje dne 19. 9. 2017 vyhlásit dotační program Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji II. V rámci tohoto dotačního programu mohou občané kraje, resp. vlastníci rodinných domů v Olomouckém kraji požádat o dotaci na výměnu stávajícího kotle na pevná paliva s ručním přikládáním za kotel na pevná paliva (kombinace uhlí + biomasa, biomasa), tepelné čerpadlo a plynový kondenzační kotel.

Dotační program bude vyhlášen od 19. 9. 2017, přičemž samotný příjem žádostí bude probíhat od 24. 10. 2017 od 10:00 hodin do 30. 11. 2017 do 12:00 hod.

V období od vyhlášení dotačního programu do zahájení příjmu žádostí bude Olomoucký kraj pořádat informační semináře pro žadatele ve vybraných městech Olomouckého kraje. Konkrétní místa a termíny konání naleznete v přiložené pozvánce.

Pozvánka.pdf

Kontaktním místem je oddělení administrace kotlíkových dotací Odboru strategického rozvoje kraje Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40b, 779 11 Olomouc (výšková budova RCO naproti hlavnímu nádraží, 6. patro). Dotazy a žádosti o konzultace lze zasílat písemně na výše uvedenou adresu nebo e-mailem (kotlikovedotace@kr-olomoucky.cz). Pracovníci oddělení administrace kotlíkových dotací nabízí také možnost osobních konzultací ve všech pracovních dnech. S ohledem na očekáváný zájem o kotlíkové dotace doporučujeme předem dohodnout termín a čas osobní návštěvy.

Veškeré informace o dotačním programu, včetně kontaktů na pracovníky jsou k dispozici na webových stránkách Olomouckého kraje, konkrétně na www.kr-olomoucky.cz/kotlikovedotace.

V případě dotazů se můžete obrátit na Ing. Stanislavu Palovou, vedoucí oddělení administrace kotlíkových dotací, tel.: 585 508 233, email: s.palova@kr-olomoucky.cz.